Vevőszolgálat

+36 20 589 2626

Rólunk

Az, amit ma úgy nevezünk, hogy LUXFERO, három barát vállalkozásból nőtte ki magát.

Kezdetben egyéni vállalkozásként indult 2000-ben, majd betéti társaságként működött. Főtevékenysége a palackos gáz ezen belül is cseppfolyósított propán - bután gázkeverék a PB-gáz, valamint a tiszta propán gáz forgalmazása volt. Eleinte a lakossági felhasználóinkat láttuk el majd egyre több cég beszállítójaként megkezdtük a motorikus gáz értékesítését is.

2006-ban több fúzió végeredményeként alapítottuk meg korlátolt felelősségű társaságunkat. Ez a cégalakulás jelentette a piacon való stabilitásunk nehéz és rögös útjának kezdetét. Ebben az időben indítottuk el házhozszállítási tevékenységünket is, mely mára cégünk egyik biztos alappillérét jelenti.

2009-ben vezettük be a Luxfero (latin szó jelentése magyarul fényhozó) fantázianevet, mely mára már márkanév is egyben.

2011-ben HelioGas Kft.-re változott a cég neve a márkanév azonban maradt. A Kft. mai formáját 2014-ben két nagyobb cég felvásárlásával érte el. Rugalmasságunknak és megbízhatóságunknak köszönhetőn mára az ország 12 megyéjében állunk partnereink rendelkezésére. Cégünk immáron 15 éve szolgálja ki lakossági fogyasztóit, valamint az ipar számos területén tevékenykedő partnereit.

Autóink túrajáratszerűen hetente több alkalommal, vagy akár egyedi megrendelésre naponta szállítják ki termékeinket vásárlóink rendelkezésére.

Köszönjük, hogy minket választott:

Kakucs Örs

ügyvezető

Rendelésfelvétel Hétfőtől-Szombatig 7:00-tól - 18:00-ig.

Telefonszám: +36 20 589 2626